DPG Medium – Én knap: “Send sikkert”

DPG Medium - Én knap: "Send sikkert"

Én knap: “Send sikkert” og du sender sikkert til enhver email adresse i verden.
Den unikke løsning kombinerer tunnelmail og funktionspostkasser med Forced TLS og OME (Office Message Engryption).

Løsningen finder selv den sikreste levering til modtager. Ved usikker mail hos modtager, modtages kun et link, der kan åbnes i en sikker browser og læses. Dermed gøres alle mailadresse “sikre”. Mulighed for integration af unik e-Boks funktionalitet. Opslag og validering af e-mailadresser, CVR og CPR-numre i Outlook Add-in. Løsningen er også mobil, platformuafhængig og med fuld funktionalitet fra alle typer enheder uden Outlook Add-in.

Med en dedikeret løsning har I jeres egen DPG service kørende i skyen. Det betyder højeste niveau af isolation og sikkerhed og giver øget oppetidsgaranti. Løsningen er selvfølgelig stadig 100% drevet fra vores Managed Service center.

DPG platformen bruger stærkt krypterede adgange til jeres egen mailserver og kræver ikke specielle ændringer i jeres firewalls eller generelle sikkerhedsopsætning. Vores unikke design betyder at DPG ikke griber ind i jeres almindelige mailflow. Vi behandler sikker og digital post direkte i postkassen – alt andet kører som det plejer.

Platformen er baseret på Microsoft Azure. Det sikrer maksimal sikkerhed, skalering og driftsstabilitet. Integration med Azure Log gør det nemt, at integrere hændelser fra DPG med overvågning og trussel-systemer eksempelvis Advanced Threat Analytics og Operation Management Services.

Minimum systemkrav: Microsoft Exhange til jeres e-mail men Office 365 E3 og Outlook apps for fuld funktionalitet. Dertil ét virksomhedscertifikat pr. funktionspostkasse.

Fra kr. 15.200 pr. år inkl. 3 funktionspostkasse og 15 brugere.
Op til 75 brugere og 15 funktionspostkasser.

Kontakt os for information og bestilling:

Tlf. 4113 0224

Ring os op