Om os

Om Kronborg IT

Kronborg IT er en del af Birchs, som ejes og blev stiftet af Claus Birch i 1997.

Claus Birch - Indehaver af BirchsVejen er gennem årene gået igennem produktion af tryksager, udvikling af flere hundrede hjemmesider og Webshops, Hosting, IT-drift, IT-administration, handel med hard- og software og support. Nu primært de senere års højaktuelle arbejdsområder om sikker IT-drift i forbindelse med Persondataforordningen/GDPR, som denne hjemmeside handler om.

Arbejdet er udført for et meget stort antal små og mellemstore virksomheder i hele landet, hvoraf mange er trofaste kunder igennem mere end 10 år. Det har naturligt givet et dybt indblik i rigtig mange virksomheder og brancher, hvor summen af alle erfaringerne kommer dig til gode. Det kommer de,  når vi sammen skal finde de rette IT-løsninger til din virksomhed og medarbejdere, eller løse de konkrete opgaver her og nu.

Bag virksomhedens kompetencer står også et antal faste samarbejdspartnere, som hver især er førende specialister inden for deres områder:
Microsoft Partner Network, Timengo, Bluewhale, Also CSP, Digital Support, Refurb, Gigahost m.fl.. Derudover specialister i programmering, Business Intelligence og økonomi.

Derfor kan du altid trygt henvende dig med sikkerhed for dedikeret, professionel og kompetent rådgivning og hjælp i kombination med højeste grad af personlig service – også efter kl. 16.

Tlf. 4113 0224

Ring os op